ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF


Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Daigis Makree
Country: Italy
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 2 September 2010
Pages: 96
PDF File Size: 1.41 Mb
ePub File Size: 8.19 Mb
ISBN: 695-9-78425-200-3
Downloads: 76666
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faelar

Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti.

Articole similare Profit reinvestit si amortizare.

Platile anticipate se declara in Formularul Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

In primul rand vrem sa stim cum calculam impozitul pe profit.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam amortizarea aferenta reevaluarii? Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile.

Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de declararii “: Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Completare corecta a formularelor Atentie!

Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Declaratoi, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, fiscaale conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  IBANEZ SDR 1000 MANUAL PDF

Sunt de acord cu politica de cookie. Optiunea pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea fiwcale anual.

Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Decoaratii. In ce conditii se pot face deduceri? Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Cum se declara in D calculul final?

Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica. Contribuabilii care au optat 2011 un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului?

Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit.

Pe de alta parte, potrivit art. Mai multe articole despre formularul Scutire impozit pe profit. Clic aici si spune parerea ta! Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit anual, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual.

Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire declaratii taxei de prima inmatriculare. Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere.

La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere.

  INTENSYWNA TERAPIA RYBICKI PDF

O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii.

Modificari fata de In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa fiscxle continutul de pe site, oferindu-va dvs. Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III. Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical? Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal dwclaratii se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei anafro impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Ce formulare trebuie depuse online? Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare.

Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:. Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri.