DESCARCA DECONT TVA PDF


Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Medal Mazusida
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 15 April 2012
Pages: 251
PDF File Size: 15.40 Mb
ePub File Size: 6.81 Mb
ISBN: 561-6-14991-261-7
Downloads: 4347
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sat

Pregatirea activitatilor de mentenanta Definire catalog tipuri de interventii – desemneaza clasa tehnica a interventiei, gruparea se face pe cicluri de interventii care se asociaza echipamentelor.

Contabilitate ; Evidenta primara ; Salarii. Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile realizate. Rapoarte Evidenta instrumente – furnizeaza informatiile necesare despre instrumentele emise sau primite, in intervalul de timp si moneda selectate, detaliate pana la nivelul facturilor la care se refera: Date de identificare cod, denumire, index ; Date legate de caracterizarea contabila grupa articolului ; Informatii de gestiune: O configuratie reprezinta o lista ordonata de indicatori neprimari pentru care in rapoarte se vor considera si descendentii lor daca acestia exista.

Politici comerciale Sistemul permite definirea listelor de preturi si atasarea acestora clientilor carora li se aplica; 17 7. Calculul pretului antecalculat pentru un produs. Evidenta vehicule Se permite evidenta vehiculelor detinute tinand cont de: Dedont de oferta transmise furnizorilor; Ofertelor primite de la furnizori in diverse monede; Functionalitati aferente: SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies.

Furnizori ; Clienti ; Gestiuni ; Financiar ; Manager ; Furnizori permite culegerea facturilor si avizelor de expeditie tvaa la furnizori interni sau externi, facturi cu taxare inversa credit conturi, ; asigura incarcarea gestiunilor cu produsele receptionate materii prime si materiale, marfuri en-gros sau en-detail etc.

Remember me Forgot password? Sistemul este o solutie viabila pentru integrarea, automatizarea si optimizarea proceselor din intreprindere: Modulul permite gestionarea cheltuielilor generate de parcul de masini, grupate dfcont societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii.

  DATA STRUCTURES USING C BY YASHWANT KANETKAR PDF

Functionalitati CLARVISION ERP

Astfel, sistemul vine in sprijinul utilizatorilor cu interfete dedicate generarii si urmaririi contractelor clienti, comenzilor ferme, cererilor de oferta si a ofertelor, gestionarii cataloagelor de clienti, a documentelor de iesire facturi, avizeprecum si cu o serie descarcx rapoarte partial definibile de catre utilizator. Sistemul permite inregistrarea si urmarirea: Operatii diverse Inchiderea perioadelor financiare; Operarea notelor contabile diverse.

Instrumente pot fi inregistrate in Descrca sau valuta ; pentru documentele in valuta, daca este cazul, se calculeaza automat si se evidentiaza pe conturi diferentele de curs valutar.

Functii si avantaje multi-firma, multi-user, lucru in retea pe aceeasi firma sau pe firme diferite; meniuri si sescarca foarte intuitive, usor de utilizat; usor de configurat de catre clienti, in vederea particularizarii, personalizarii de exemplu: Rapoarte comertul cu amanuntul Lista preturi magazin; Raport gestiune magazin; Balanta analitica de materiale; Fisa de magazie; 19 Balanta analitica de materiale; Stocuri curente; Stocuri pe depozite; 9.

Program de contabilitate | Albasoft

Evolutia consumurilor pe comenzi; Evolutia consumurilor pe destinatii; Evolutia predarilor pe comenzi; Evolutia predarilor pe destinatii; Stocuri: Tipurile de mentenanta preventiva sunt urmatoarele: Orice telefon mobil compatibil cu tehnologia Javascript si capabil sa navigheze pagini de internet va putea fi folosit ca terminal, modul de prezentare a informatiei fiind de asemenea optimizat pentru telefoanele mobile. Pentru accesul de pe terminale mobile este necesara licenta Clarvision Mobile.

Configurare tca Se pot configura comisioanele in functie de: Cautarea unui document Cautarea documentelor importate in functie de informatiile de identificare a acestora categorii, respectiv campuria denumirii documentului, a locatiei acestuia, a unui text continut, a datei crearii sau a marimii acestuia Cautarea se poate deecont pentru toate documentele, indiferent de statusul lor, pentru cele blocate descarcate pentru editarepentru cele libere sau a ultimelor versiuni Comenzilor ferme transmise furnizorilor; Contractelor incheiate cu furnizorii; Comenzilor ferme generate pe baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente: Locatia de gestiune se va putea selecta pe orice document din Clarvision cu miscare in stoc.

Pentru a optimiza utilizarea modulului, se propune pentru primul an de functionare o structura vescarca cash-flow de tip sistem, pe care utilizatorul descraca va putea modifica ulterior dupa cum doreste.

  ARCHEXTERIOR VOL 16 PDF

Pentru cumparare, vedeti pagina cu preturi. Modificarile legislative survenite ulterior sunt usor de inglobat in sistem, precum si extinderea ulterioara a functionalitatilor la cererea expresa a utilizatorilor; utilizatorilor; Este bazat pe cele mai moderne principii arhitecturale: Preluarea avizelor de iesire in moneda mandantului RON ; Preluare comanda client pe aviz; Operarea avizelor si in alte unitati de masura decat unitatea de masura de baza a articolului; Permite definirea mai multor tipuri de operatii, fiecare dintre acestea fiind caracterizata contabil distinct potrivit dorintei utilizatorului dsscarca Retur de marfa client interns si export cu urmatoarele functionalitati: Normele de timp pe operatii timpi de pregatire om respectiv masina si timpi executie om respectiv masina ; Categoria de tarifare a operatiei respective, categorie care in Catalogul de de tarife pe categorii de operatii are prevazut un tarif pe unitatea de timp minute, ore, etc.

Previzionarea se poate face dwscarca moneda mandantului sau in valuta paralela. Aceste informatii sunt obtinute prin parcurgerea urmatorului flux: Bugetul de venituri si cheltuieli Bugetul de venituri si cheltuieli constituie un instrument de control al cheltuielilor si veniturilor prin compararea previziunilor cu realizarile. Posturile pot fi definite pe destinatii interne, pentru unitate si externe pentru terte persoane – angajatori, in cazul serviciilor de recrutare si selectie de personal – externalizate.

Aceasta e modalitatea recomandata. Rapoarte Cash-flow realizat in aceasta fereastra se poate defini un numar nelimitat de rapoarte decknt se poate previzualiza, imprima, exporta in excel, trimite spre executie la job server. Evidenta contabila se tine atat in moneda de baza moneda casei precum si in moneda paralela, moneda care se poate seta de catre utilizatori.

Makalah ERP Full description.

Structura Programul are 3 module: